loading

Tidligere i sommer reduserte vi prisene for booking av baner. HIL Tennis ønsker at flest mulig skal få spille tennis og vi kliner til med enda en reduksjon i priser for booking av baner. Vi har nå også gjort en avtale med Scandic Hotel ved Utstillingsplassen om utlån av rackerter for deg som ikke har egen rackert. Ved bestilling av time via Scandic Hotel er det nå gratis med utlån av rackert (gjelder kun ved booking av bane i Parken). Vi har også gratis utlån av tennisballer som du finner ved klubbhuset i Parken og i Ankerskogen.

Priser booking av baner HIL Tennis juli-august pr. time

Hamar Park (ute)

Medlemmer HIL Tennis: GRATIS!
Ikke-medlemmer: kr 150,-

NB: Vi tilbyr nå klippekort i Hamar Park for ikke-medlemmer til kr 120,- pr. klipp. Det betyr at du sparer kr 30,- for hver gang du spiller. Les mer om dette under priser baneleie.

Ankerskogen Tennishall (inne)

Seniormedlemmer: kr. 150,-
Juniormedlemmer:  kr. 50,-
Rankingspillere som er medlemmer: GRATIS
Ikke-medlem: kr. 160,-

Tennis er gøy hele livet!