loading

Sommeren er endelig her og da er tennis en fin sport som passer både for ung som gammel og for nybegynner som aktiv. Her finner du noe av tilbudet til HIL Tennis i sommer:

Rankingspill

Rankingspill er en fin måte å bli kjent med andre som spiller tennis, i tillegg til at det er sosialt er det også veldig gøy. For å gjøre rankingspill og tennis enda mer tilgjengelig har vi nå åpnet for at ikke-medlemmer kan melde seg på mot en avgift på kr 200,- Registrering og betaling gjøres i Senserio, se under “Varer”. For medlemmer i HIL Tennis som er med på rankingspill vil det fra og med i dag 30. mai være gratis å booke bane også i Ankerskogen. Tilbudet om gratis booking i Ankerskogen for medlemmer vil gjelde ut sesongen sommer 2016. Les mer om rankingspill og hvordan du kan melde deg på.

Sommercamp

HIL Tennis sommercamp er en veldig populær aktivitet som mange barn setter pris på. Her har du mulighet til å treffe andre barn som har spilt tennis en stund eller det kanskje er først gang de prøver seg. I år arrangeres det i uke 26 (27. juni - 1. juli). Det er fortsatt noen ledige plasser, og har du planer om å melde på ditt barn bør du ikke vente for lenge! Les mer om sommercamp og hvordan du kan melde deg på.

Sommertilbud

Selv om vi satser på at det blir fint vær i sommer vet vi av erfaring at den norske sommeren kan være ustabil og det kan være kaldt og regne. Da er det fint å ha mulighet til å spille tennis innendørs. Vi setter derfor ned prisen på booking av bane i Ankerskogen tennishall for både medlemmer og ikke-medlemmer i mai-august. Les mer om dette tilbudet her

 

Categories: KursRankingspill