loading
Fra venstre: Øystein Tungen, Bård Kollstrøm, Knut Larsen og Ulf Skogeng

Fra venstre: Øystein Tungen, Bård Kollstrøm, Knut Larsen og Ulf Skogeng

Torsdag kveld var det mye aktivitet i Hamar Park. Det ble spilt to rankingkamper samtidig.

På bane 3 var Øystein Tungen og Knut Larsen i aksjon som hadde gjort en avtale om at de skulle telle antall game frem til et visst klokkeslett. Det ble en spennende match hvor Øystein tok et tidlig initiativ og en ledelse 8-4 i game. Men så koblet Knut grepet, hentet inn og utlignet stillingen til 10-10 i rene game. Kampen ble avgjort på Tie Break, hvor Knut vant 8-6 og da 11-10 i game etter ca 2 timer på bane 3.

På bane 4 var Bård suveren fra starten av og Ulf  som gjør comeback på tennisbanen etter mange år må nok trene på slagene selv om det ble et serve-ess og han klarte å vinne et game. Resultatet til slutt ble overbevisende 3-0 i sett til Bård.

Rankingspill er morsomt og sosialt. Du spiller med andre tennis-interesserte som du vanligvis ikke ville spilt sammen med. Kunne du tenke deg å bli med er det bare å melde seg på. Du må være medlem i HIL Tennis og over 15 år for å være med. Les mer om rankingspill

Categories: Rankingspill