loading

Det har nå kommet en ny funksjon i Senserio som gjør av vi kan koble brukere mot andre. Fordelen med dette er at du kan logge deg på med din egen bruker og forutsatt at du står som hovedbruker vil du kunne bytte bruker UTEN å måtte logge på med den andre brukeren.

Fordelen med dette er:

  • Du kan booke timer, betale varer/klippekort og kurs for andre uten å måtte logge på med den andre brukeren.
  • Om du har flere brukere knyttet til deg kan du velge alle disse uten å måtte logge ut og inn i Senserio. Du trenger bare å bytte mellom brukere i en nedtrekksmeny som heter "Bytt bruker".

For at denne funksjonen skal bli tilgjengelig for din bruker må du sende en e-post til oss på post@hamar-tennis.no hvor du gir beskjed om at du ønsker "bytt bruker" funksjonen og hvilke brukere du ønsker at den skal aktiveres for. Om de du ønsker skal knyttes til din bruker  ikke har en bruker i Senserio kan du opprette en bruker for de og sende oss e-post med navnet så vil vi knytte dette opp mot din bruker.

Categories: Senserio