loading

HIL tennis har nå fornyet avtalen med A.Sport som eier www.tennisbutikken.no. A.Sport og HIL tennis har hatt et meget godt samarbeid i flere år. De fører et bredt sortiment med bl.a: Nike, Asics, Wilson, Babolat, Head, Dunlop, Slazenger, Tretorn og Prince. Medlemmer i HIL Tennis vil nå kunne handle tennisutstyr fra www.tennisbutikken.no og få 25% rabatt ved å legge inn en rabattkode. Rabattkoden har blitt sendt ut til alle registrerte medlemmer. Nye medlemmer får denne koden ved registrering og betaling av medlemsavgift.

Les mer om hvordan du benytter deg av tilbudet under medlemskap. NB: Om du er på utkikk etter noe som de ikke har i sin nettbutikk kan du sende en e-post til bjorn@atennis.no for å sjekke om de har det på lager da de alltid har mer på lager enn de har i nettbutikken.

Categories: Nyheter