loading
Peter Brobakken (24)

Peter Brobakken (24)

Påmelding og betaling for kurs og trening i uke 10-18 er nå tilgjengelig i Senserio.
Logg deg på og velg "Kurs/Trening" for å se de aktuelle kursene som tilbys.

Til å ta over "stafettpinnen" etter Reetta som reiser tilbake til Finland har vi vært så heldig å få Peter Brobakken (24). Peter er en god spiller og har trener 1 utdanning. Erik Riise (17) vil være assistenttrener.

Om du ønsker å se en oversikt over hvilke dager og tidspunkt de forskjellige kursene går kan du se under treningsgrupper. Vi har også laget en veiledning for hvordan man skal registrere og betale for kurs. Her finner du detaljert informasjon om hvordan du registrerer deg eller ditt barn for kurs hos HIL Tennis.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på post@hamar-tennis.no

Categories: Kurs